Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ και το σύνδρομο…, της πολιτικής αυτοκαταστροφής....!!!



Η περίοδος χορήγησης άδειας, έστω κι απλά 24ωρης, στον Δημήτρη Κουφοντίνα, θεωρείται πολιτικά ανερμήνευτη, αν όχι και εν πολλοίς απερίσκεπτη…!!!

Ειδικά, δε, σε ημέρες που η ίδια η κυβέρνηση προσπαθεί να αναδείξει τις παθογένειες του πολιτικά πρόσφατου παρελθόντος και την ανάμειξη σε κυκλώματα διαφθοράς κορυφαίων πολιτικών παραγόντων…, από την δική της πλευρά η αντιπολίτευση προτάσσει το θέμα της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας…, η κυβέρνηση αυτοπυροβολήθηκε και συσπείρωσε σε κοινό μέτωπα εναντίον της, σύμπασα την  αντιπολίτευση…!!!
Πέραν όλων τούτων :

Αναμφίβολα, ο Δημήτρης Κουφοντινας, - ο επονομαζόμενος και «φαρμακοχέρης», καταδικασθείς σε 11 φορές ισόβια - , έχει κριθεί ένοχος για 11 δολοφονίες και οφείλει να εκτίσει την ποινή του…!!!
Αναμφίβολα, η Δημοκρατία δεν εκδικείται…!!!
Αναμφίβολα, ο όποιος καταδικασθείς έχει το δικαίωμα που ο νόμος του παρέχει για ολιγοήμερη άδεια εκτός φυλακής…!!!
Αναμφίβολα, ο νόμος εφαρμόζεται…!!!
Αναμφίβολα, η όποια κυβέρνηση, δεν δικαιούται να επηρεάζει την ανεξάρτητη δικαιοσύνη…!!!
Η όποια απόφαση των δικαστών, δεν λαμβάνεται μόνον τηρώντας το γράμμα και το πνεύμα του νόμου αλλά λαμβάνει υπόψην το κοινό περί δικαίου αίσθημα καθώς και την δημόσια τάξη και ασφάλεια…!!!
Τούτων όλων τηρουμένων, σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία μεγάλο τμήμα της κοινωνίας μας αισθάνεται ότι η Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια δεν είναι επαρκείς και ο δημόσιος λόγος περί τούτων έχει φουντώσει…, η διήμερη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα θεωρείται κοινωνική πρόκληση, κρίνεται ως χρονικά μη επιτρεπτή και πολιτικά απερίσκεπτη…, αν όχι κι εντελώς πολιτικά ηλίθια…!!!
Γ. Σπ. Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου